Lihapulla wiener

Valio Food Solutions

Lihapulla wiener

Ohje

  1. Sulata wieneraihiot kelmun alla.
  2. Sekoita AURA ja mörkötäyte keskenään.
  3. Käännä wieneraihiot ylösalaisin ja työnnä aihioiden keskelle nokare AURA-mörkötäytemassaa ja sulatettu lihapyörykkä. Yhdistä aihion vastakkaiset kulmat toisiinsa, voitele kokomunamassalla ja ripottele päälle pellavansiemeniä.
  4. Paista 175 °C uunissa 15-20 min.
kpl
g
2.0 kg
343 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
343 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
343 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.