Siirry sisältöön
Lihapulla wiener
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Lihapulla wiener

Suolainen wiener voi kuulostaa järjettömältä, mutta toimii erinomaisena houkuttelijana vitriinimyynnissä.

Lihapulla wiener

Ainekset


Ohje

  1. Sulata wieneraihiot kelmun alla.
  2. Sekoita AURA ja mörkötäyte keskenään.
  3. Käännä wieneraihiot ylösalaisin ja työnnä aihioiden keskelle nokare AURA-paholaishillomassaa ja sulatettu lihapyörykkä. Yhdistä aihion vastakkaiset kulmat toisiinsa, voitele kokomunamassalla ja ripottele päälle pellavansiemeniä.
  4. Paista 175 °C uunissa 15-20 min.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 375 kcal
Proteiini 9,7 g
Hiilihydraatti 25,7 g
Rasva 23,3 g
Tyydyttynyt rasva 11,9 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 0,9 g
Kalsium 48,7 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 375 kcal
Proteiini 9,7 g
Hiilihydraatti 25,7 g
Rasva 23,3 g
Tyydyttynyt rasva 11,9 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search