Lihapulla wiener

Lihapulla wiener

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
343 kcal / 100g
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sulata wieneraihiot kelmun alla.

  • Sekoita AURA ja mörkötäyte keskenään.

  • Käännä wieneraihiot ylösalaisin ja työnnä aihioiden keskelle nokare AURA-mörkötäytemassaa ja sulatettu lihapyörykkä. Yhdistä aihion vastakkaiset kulmat toisiinsa, voitele kokomunamassalla ja ripottele päälle pellavansiemeniä.

  • Paista 175 °C uunissa 15-20 min.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!