Lihapulla wiener

Lihapulla wiener
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Lihapulla wiener

Lihapulla wiener

Suolainen wiener voi kuulostaa järjettömältä, mutta toimii erinomaisena houkuttelijana vitriinimyynnissä.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

1.300 kg
0.200 kg
0.100 kg
paholaisen hilloa
0.320 kg
0.100 kg
Valio kokomunamassaa
0.030 kg
pellavansiemeniä

Ohje

  1. Sulata wieneraihiot kelmun alla.
  2. Sekoita AURA ja mörkötäyte keskenään.
  3. Käännä wieneraihiot ylösalaisin ja työnnä aihioiden keskelle nokare AURA-paholaishillomassaa ja sulatettu lihapyörykkä. Yhdistä aihion vastakkaiset kulmat toisiinsa, voitele kokomunamassalla ja ripottele päälle pellavansiemeniä.
  4. Paista 175 °C uunissa 15-20 min.
kpl
g
2.0 kg
344 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
344 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
344 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.