Lihapulla wiener

Valio Food Solutions

Lihapulla wiener

Lihapulla wiener

Ohje

  1. Sulata wieneraihiot kelmun alla.
  2. Sekoita AURA ja mörkötäyte keskenään.
  3. Käännä wieneraihiot ylösalaisin ja työnnä aihioiden keskelle nokare AURA-mörkötäytemassaa ja sulatettu lihapyörykkä. Yhdistä aihion vastakkaiset kulmat toisiinsa, voitele kokomunamassalla ja ripottele päälle pellavansiemeniä.
  4. Paista 175 °C uunissa 15-20 min.
kpl
g
2.0 kg
343 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
343 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
343 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›