Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Lihapulla wiener
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Lihapulla wiener
Lihapulla wiener
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
20 annosta
1.300 kg
Valio voiwieneraihioita
0.200 kg
Valio AURA® murua
0.100 kg
Valio makeaa mörkötäytettä
0.320 kg
Valio kypsiä lihapyöryköitä
sulatettuina
0.100 kg
Valio kokomunamassaa
0.030 kg
pellavansiemeniä
Ohje
Sulata wieneraihiot kelmun alla.
Sekoita AURA ja mörkötäyte keskenään.
Käännä wieneraihiot ylösalaisin ja työnnä aihioiden keskelle nokare AURA-mörkötäytemassaa ja sulatettu lihapyörykkä. Yhdistä aihion vastakkaiset kulmat toisiinsa, voitele kokomunamassalla ja ripottele päälle pellavansiemeniä.
Paista 175 °C uunissa 15-20 min.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.0 kg
Laktoositon
343
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio voiwieneraihio 65 g x 160 / 10,4 kg laktoositon
Valio AURA® e1 kg murennettu sinihomejuusto
Valio lihapyörykkä 16 g x n. 325 / 5,2 kg
Valio kokomunamassa 5 kg x 1 / 5 kg
Ravintosisältö annoksessa
Energia
343 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
343 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›