Lihapullapiirakka

Lihapullapiirakka
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Lihapullapiirakka

Lihapullapiirakka

Ainekset28 annosta

Tomaattikastike

0.010 kg
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
1.200 kg
tomaattimurskaa
0.005 kg
suolaa
0.010 kg
sokeria
0.020 kg
tuoretta basilikaa hienonnettuna

Pohja

0.740 kg
Valio ½ GN kauraista taikinalevyä

Lihapullat

0.200 kg
korppujauhoja
0.400 kg
0.300 kg
tomaattikastiketta
0.010 kg
suolaa
2.000 kg
jauhelihaa
0.200 kg

Täyte

0.340 kg
pakastesipulikuutioita
0.020 kg
1.000 kg
0.178 kg
kananmunia
0.004 kg
suolaa
0.400 kg

Ohje

  1. Tomaattikastike

  2. Freesaa sipulit Oivariini rasvassa.
  3. Lisää muut aineet ja keitä miedolla lämmöllä n 30 min.
  4. Ota tarvittava määrä kastiketta lihapullien valmistukseen.
  5. Pohja

  6. Sulata taikinalevyt ja painele ne Gn-vuokaan leivinpaperin päälle toisiinsa kiinni. Painele reunat ylös vuoan sivuille.
  7. Lihapullat

  8. Yhdistä kaikki aineet ja valmista niistä 28 pullaa.
  9. Lado pullat taikinalevyn päälle Gn-vuokaan.
  10. Kypsennä pullia ja piirakkapohjaa uunissa 200 asteessa n. 10 minuuttia
  11. Täyte

  12. Freesaa sipulikuutiot Oivariini rasvassa.
  13. Yhdistä kaikki aineet ja kaada vuokaan.
  14. Kypsennä uunissa 175 asteessa 30 min tai kunnes piirakka on kypsä.
  15. Tarjoa piirakka tomaattikastikkeen kanssa.
kpl
g
5.6 kg
202 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
202 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
202 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.