Lihavoileipäkakku

Lihavoileipäkakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Lihavoileipäkakku

Lihavoileipäkakku

Ainekset3 kpl

Pohja

0.600 kg
sekaleipää
0.600 kg (3 kpl à 0.200 kg)

Kostutukseen

0.450 kg
lihalientä
0.450 kg (3 kpl à 0.150 kg)

Täyte

0.600 kg
0.600 kg
0.500 kg
saunapalvikinkkua rouhittuna
0.200 kg
kurkkusalaattia
0.085 kg
pakastesipulikuutioita
0.004 kg
mustapippuria
0.050 kg
sinappia
0.040 kg
liivatelehteä
0.120 kg
vettä
2.199 kg (3 kpl à 0.733 kg)

Pinnalle

0.300 kg
0.300 kg
0.600 kg (3 kpl à 0.200 kg)

Koristeluun

0.300 kg
saunapalvikinkkua
0.145 kg
kirsikkatomaatteja
0.120 kg
oliiviviipaleita
0.565 kg (3 kpl à 0.188 kg)
4.414 kg (3 kpl à 1.471 kg)

Ohje

  1. Leikkaa leivät 1,5 cm:n vahvuisiksi, Ø 20 cm:n kokoisiksi pohjiksi. Kostuta pohjat lihaliemellä.
  2. Valmista täyte: Sekoita täytteen aineet kinkkurouheen joukkoon. Sekoita kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet massan joukkoon
  3. Aseta voileipäkakkupohja kakkurenkaan pohjalle. Laita täytettä kerros pohjan päälle ja laita toinen pohja täytteen päälle. Laita täytettä kerros ja päällimmäiseksi pohja. Anna kakkujen hyytyä kylmiössä kaksi tuntia
  4. Valmista kuorrutuskreemi vaahdottamalla Koskenlaskijajuusto ja voi ilmavaksi vaahdoksi. Kuorruta kakut ja koristele saunapalvisiivuilla, kirsikkatomaattilohkoilla ja oliiviviipaleilla.
kpl
g
4.4 kg
219 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
219 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
219 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.