Siirry sisältöön
Lihavoileipäkakku

Lihavoileipäkakku

Lihavoileipäkakku

Ainekset

Pohja

  • 0,600 kg sekaleipää

Kostutukseen

  • 0,450 kg lihalientä

Täyte

Pinnalle

Koristeluun

  • 0,300 kg saunapalvikinkkua
  • 0,150 kg kirsikkatomaatteja
  • 0,120 kg oliiviviipaleita

Ohje

  1. Leikkaa leivät 1,5 cm:n vahvuisiksi, Ø 20 cm:n kokoisiksi pohjiksi. Kostuta pohjat lihaliemellä.
  2. Valmista täyte: Sekoita täytteen aineet kinkkurouheen joukkoon. Sekoita kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet massan joukkoon
  3. Aseta voileipäkakkupohja kakkurenkaan pohjalle. Laita täytettä kerros pohjan päälle ja laita toinen pohja täytteen päälle. Laita täytettä kerros ja päällimmäiseksi pohja. Anna kakkujen hyytyä kylmiössä kaksi tuntia
  4. Valmista kuorrutuskreemi vaahdottamalla Koskenlaskijajuusto ja voi ilmavaksi vaahdoksi. Kuorruta kakut ja koristele saunapalvisiivuilla, kirsikkatomaattilohkoilla ja oliiviviipaleilla.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 3218 kcal
Proteiini 112,3 g
Hiilihydraatti 143,4 g
Rasva 237,2 g
Tyydyttynyt rasva 127,7 g
Ravintokuitu 18,5 g
Suola 19,2 g
Kalsium 856,4 mg
D-vitamiini 1,5 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 218 kcal
Proteiini 7,6 g
Hiilihydraatti 9,7 g
Rasva 16,1 g
Tyydyttynyt rasva 8,6 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search