Lihiskukko

Valio Food Solutions

Lihiskukko

Ohje

  1. Asettele riisipiirakat vuokaspraylla voidellun leivinpaperin päälle pellille. Peittele hyvin ja sulata kylmässä yön yli.
  2. Aseta jauhelihapihvit sulatettujen riisipiirakoiden päälle (puolet riisipiirakoista) ja nosta toinen riisipiirakka riisipuoli alaspäin aseteltuna kanneksi pihvin päälle. Painele reunat varovasti kiinni.
  3. Voitele voisulalla ja paista 185 °C uunissa n. 20-30 min.
  4. Tarjoile sellaisenaan tai kaikilla mausteilla.
kpl
g
2.4 kg
201 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
201 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
0 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
201 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
0 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.