Lihiskukko

Lihiskukko

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
201 kcal / 100g
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Asettele riisipiirakat vuokaspraylla voidellun leivinpaperin päälle pellille. Peittele hyvin ja sulata kylmässä yön yli.

  • Aseta jauhelihapihvit sulatettujen riisipiirakoiden päälle (puolet riisipiirakoista) ja nosta toinen riisipiirakka riisipuoli alaspäin aseteltuna kanneksi pihvin päälle. Painele reunat varovasti kiinni.

  • Voitele voisulalla ja paista 185 °C uunissa n. 20-30 min.

  • Tarjoile sellaisenaan tai kaikilla mausteilla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!