Lime-inkiväärilohta

Lime-inkiväärilohta
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Lime-inkiväärilohta

Lime-inkiväärilohta

Kylmävalmistettu ja raikas uunikala lohiannoskalapalasta.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

1.900 kg
0.700 kg
0.250 kg
kylmää vettä
0.025 kg
maissitärkkelystä
0.016 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.002 kg
kurkumaa
0.015 kg
inkivääritahnaa
0.060 kg
limemehua
0.280 kg

Ohje

  1. Annostele lohiannoskalapalat GN-vuokaan. Punnitse Valio Ruoka 15% laktoositon sekä kylmä vesi sekoittavaan pataan tai yleiskoneeseen. Punnitse tärkkelys sekä kuivamausteet samaan astiaan, sekoita. Ripottele tärkkelys-mausteseos hitaasti nesteiden joukkoon voimakkaasti samalla yhteen suuntaan sekoittaen. Lisää Valio Koskenlaskija® sulatejuusto , limemehu sekä inkivääritahna joukkoon. Sekoita kastike tasaisesti. Annostele kastike kalapalojen päälle. Paista kuivapaistolla 115 asteessa noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.
  2. Annostelu 1/1 GN- vuokaan: 1,9 kg kalaa ( 24 palaa ) , 1,35 kg kastiketta.

kpl
g
3.2 kg
179 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
179 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
179 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.