Lime-raparperiposset

Lime-raparperiposset
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Lime-raparperiposset

Lime-raparperiposset

Ainekset6 annosta

0.400 kg
0.100 kg
hienoa sokeria
0.100 kg
limemehua
0.003 kg
raastettua limetinkuorta

Lisäksi

0.100 kg
FS raparperipaloja
0.050 kg
hienoa sokeria

Ohje

  1. Keitä kermaa ja sokeria n. 5min koko ajan sekoittaen. Nosta kattila liedeltä ja lisää lime mehu ja raastettu kuori. Kaada seos pieniin annoslaseihin. Peitä kelmulla ja anna hyytyä kylmiössä vähintään 4h.
  2. Kiehauta pakaste raparperipalat ja lisää sokeri. Sekoita hyvin ja anna kiehua hiljalleen n 10min. Anna jäähtyä ja tarjoile lime possejen koristeena.
kpl
g
0.6 kg
265 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
265 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
265 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.