Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
2.000 kg | naudan sisäpaisti |
0.000 kg | sormisuolaa |
0.000 kg | mustapippuria myllystä |
0.020 kg | |
Keittämiseen | |
---|---|
4.000 kg | vettä |
0.010 kg | suolaa |
0.170 kg | sipulia lohkoina |
0.160 kg | porkkanaa lohkoina |
0.150 kg | juuriselleriä lohkoina |
0.150 kg | palsternakkaa lohkoina |
0.005 kg | laakerinlehtiä |
0.002 kg | kokonaisia maustepippureita |
0.002 kg | kokonaisia mustapippureita |
0.002 kg | kokonaista valkopippuria |
0.005 kg | punaviinietikkaa |
0.015 kg | anjovisfileetä |
0.020 kg | piparkakkuja murennettuna |
Kastike | |
1.000 kg | keitinlientä |
0.500 kg | |
0.030 kg | anjovislientä |
0.050 kg | |
0.020 kg | vehnäjauhoja |
Lisäksi | |
0.100 kg | |
2.500 kg | keittojuureksia, pakaste |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.