Linnapaisti

Linnapaisti
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Linnapaisti

Ainekset10 annosta

2.000 kg
naudan sisäpaisti
0.000 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.020 kg

Keittämiseen

4.000 kg
vettä
0.010 kg
suolaa
0.170 kg
sipulia lohkoina
0.160 kg
porkkanaa lohkoina
0.150 kg
juuriselleriä lohkoina
0.150 kg
palsternakkaa lohkoina
0.005 kg
laakerinlehtiä
0.002 kg
kokonaisia maustepippureita
0.002 kg
kokonaisia mustapippureita
0.002 kg
kokonaista valkopippuria
0.005 kg
punaviinietikkaa
0.015 kg
anjovisfileetä
0.020 kg
piparkakkuja murennettuna

Kastike

1.000 kg
keitinlientä
0.500 kg
0.030 kg
anjovislientä
0.050 kg
0.020 kg
vehnäjauhoja

Lisäksi

0.100 kg
2.500 kg
keittojuureksia, pakaste

Ohje

  1. Sido paisti kokoon, mausta ja ruskista voissa.
  2. Laita paisti suolalla maustettuun vetteen, kuumenna ja kuori vaahto pois.
  3. Lisää keitinliemen muut aineet kattilaan.
  4. Keitä paistia miedolla lämmöllä n. 4 tuntia tai kunnes sen sisälämpötila saavuttaa 75 astetta.
  5. Nosta paisti pois ja anna vetäytyä folioon käärittynä.
  6. Siivilöi liemi ja keitä kasaan niin, että sitä on noin litra jäljellä.
  7. Kastike

  8. Lisää liemeen kerma ja anjovisliemi. Suutusta voi vehnäjauhoseoksella.
  9. Lisäksi

  10. Paahda juureskuutiot voissa uunissa kypsäksi.
kpl
g
11.1 kg
62 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
62 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
62 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.