Linnapaisti

Linnapaisti

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
61 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

2,000 kg naudan sisäpaisti
  sormisuolaa
  mustapippuria myllystä
0,020 kg Valio Eila® voita
Keittämiseen
4,000 kg vettä
0,010 kg suolaa
0,170 kg sipulia lohkoina
0,160 kg porkkanaa lohkoina
0,150 kg juuriselleriä lohkoina
0,150 kg palsternakkaa lohkoina
0,005 kg laakerinlehtiä
0,002 kg kokonaisia maustepippureita
0,002 kg kokonaisia mustapippureita
0,002 kg kokonaista valkopippuria
0,005 kg punaviinietikkaa
0,015 kg anjovisfileetä
0,020 kg piparkakkuja murennettuna
Kastike
1,000 kg keitinlientä
0,500 kg Valio suurtalous kuohukermaa laktoositon
0,030 kg anjovislientä
0,050 kg Valio Eila® voita sulatettuna
0,020 kg vehnäjauhoja
Lisäksi
0,100 kg Valio Eila® voita
2,500 kg Food Service isoja juureskuutioita
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sido paisti kokoon, mausta ja ruskista voissa.

  • Laita paisti suolalla maustettuun vetteen, kuumenna ja kuori vaahto pois.

  • Lisää keitinliemen muut aineet kattilaan.

  • Keitä paistia miedolla lämmöllä n. 4 tuntia tai kunnes sen sisälämpötila saavuttaa 75 astetta.

  • Nosta paisti pois ja anna vetäytyä folioon käärittynä.

  • Siivilöi liemi ja keitä kasaan niin, että sitä on noin litra jäljellä.

Kastike
  • Lisää liemeen kerma ja anjovisliemi. Suutusta voi vehnäjauhoseoksella.

Lisäksi
  • Paahda juureskuutiot voissa uunissa kypsäksi.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!