Lohi-ceviche, avokadoa ja salaattia

Lohi-ceviche, avokadoa ja salaattia

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
240 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Lohi-ceviche
0,300 kg kirjolohisuikaleita
0,050 kg limemehua
0,050 kg oliiviöljyä
0,034 kg kevätsipulia
0,010 kg chiliä
0,010 kg tuoretta korianteria
  suolaa
Avokadokreemi
0,150 kg avokadoa
0,050 kg Valio crème fraîchea laktoositon
0,030 kg limemehua
0,050 kg oliiviöljyä
  suolaa
  sokeria
Lisäksi
  sydänsalaattia
  maissitortillaa paahdettuna
  tuoretta korianteria
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita lohisuikaleet, limenmehu ja oliiviöljy keskenään. Anna marinoitua 30 min. Valuta. Lisää mausteet joukkoon.

  • Sekoita kreemin ainekset tehosekoittimessa. Siivilöi.

  • ** Vuoden kokki 2012 Eero Vottonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!