Lohi-ceviche, avokadoa ja salaattia

Valio Food Solutions

Lohi-ceviche, avokadoa ja salaattia

Ainekset6 annosta

Lohi-ceviche

0.300 kg
0.050 kg
limemehua
0.050 kg
oliiviöljyä
0.034 kg
kevätsipulia
0.010 kg
chiliä
0.010 kg
tuoretta korianteria
0.000 kg
suolaa

Avokadokreemi

0.150 kg
avokadoa
0.050 kg
0.030 kg
limemehua
0.050 kg
oliiviöljyä
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
sokeria

Lisäksi

0.000 kg
sydänsalaattia
0.000 kg
maissitortillaa paahdettuna
0.000 kg
tuoretta korianteria

Ohje

  1. Sekoita lohisuikaleet, limenmehu ja oliiviöljy keskenään. Anna marinoitua 30 min. Valuta. Lisää mausteet joukkoon.
  2. Sekoita kreemin ainekset tehosekoittimessa. Siivilöi.
  3. ** Vuoden kokki 2012 Eero Vottonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
kpl
g
0.8 kg
240 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
240 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
64 mg
D-vitamiini
3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
240 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
64 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›