Lohi-katkarapupiirakka

Valio Food Solutions

Lohi-katkarapupiirakka

Ainekset8 annosta

Taikina

0.200 kg
0.200 kg
0.260 kg
vehnäjauhoja
0.007 kg
leivinjauhetta

Täyte

0.100 kg
puuroriisiä
0.400 kg
vettä
0.133 kg
keitettyä (10 min) kananmunaa
0.400 kg
0.200 kg
0.003 kg
suolaa
0.150 kg
0.020 kg
hienonnettua tilliä

Voiteluun

0.000 kg
kananmunaa

Ohje

  1. Sekoita juusto, pehmeä voi ja vehnäjauho-leivinjauheseos kulhossa. Kelmuta taikina ja anna vetäytyä jääkaapissa n. 30 min.
  2. Keitä ja valuta riisit. Viipaloi munat. Mausta kala ja katkaravut suolalla. Yhdistä kaikki täytteen aineet.
  3. Kauli taikinasta suorakaiteen muotoinen levy (n. 30 x 40 cm). Lado levyn keskelle täyte.
  4. Taita taikinan reunat päälle ja kiinnitä ne huolellisesti toisiinsa. Käännä piirakka ympäri leivinpaperille niin, että sauma jää alle.
  5. Voitele ja pistele haarukalla.
  6. Paista piirakkaa 225 asteessa 25 - 30 min.
kpl
g
1.8 kg
231 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
231 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
87 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
231 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
87 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.