Lohi-lasagne

Lohi-lasagne
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Lohi-lasagne

Lohi-lasagne

Ainekset20 annosta

Täyte

1.400 kg
tuorepasta lasagnelevyjä
0.050 kg
0.340 kg
pakastesipulikuutioita
0.020 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
1.000 kg
0.800 kg
tomaattimurskaa
0.040 kg
hienonnettua tilliä
2.000 kg
0.021 kg
sitruunapippuria (sis. suolaa)

Kastike

1.000 kg
0.150 kg
0.007 kg
kuivattua basilikaa
0.040 kg
maissitärkkelystä

Ohje

  1. Kuullota sipulit Oivariini rasvassa pehmeäksi. Lisää joukkoon jäiset kasvikset, tomaattimurska ja tilli.
  2. Lisää sulanut ja sitruunapippurilla maustettu kala. Sekoitta varovasti ja anna kalan hieman kypsyä.
  3. Valmista kastike yhdistämällä puolet juustosta, basilika ja maissitärkkelys kuumaan kermaan.
  4. Laita kala-kasvisseosta lasagnelevyn päälle ja rullaa se pituussuunnassa.
  5. Lisää seuraavan tyhjän levyn päälle jo rullattu ja täytetty levy sekä myös täytettä. Rullaa jälleen levy pituussuunnassa.
  6. Tee loput levyt samalla tavalla.
  7. Laita GN 1/1 - 65 vuoan pohjalle hieman kastiketta ja sitten lasagnerullat vieretysten sen päälle. Lisää loppu kastike ja juustoraaste.
  8. Kypsennä 150 asteessa n. 40 min. Anna vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua
kpl
g
5.2 kg
157 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
157 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.