Siirry sisältöön
Lohi-lasagne

Lohi-lasagne

Lohi-lasagne

Ainekset

Täyte

Kastike


Ohje

  1. Kuullota sipulit Oivariini rasvassa pehmeäksi. Lisää joukkoon jäiset kasvikset, tomaattimurska ja tilli.
  2. Lisää sulanut ja sitruunapippurilla maustettu kala. Sekoitta varovasti ja anna kalan hieman kypsyä.
  3. Valmista kastike yhdistämällä puolet juustosta, basilika ja maissitärkkelys kuumaan kermaan.
  4. Laita kala-kasvisseosta lasagnelevyn päälle ja rullaa se pituussuunnassa.
  5. Lisää seuraavan tyhjän levyn päälle jo rullattu ja täytetty levy sekä myös täytettä. Rullaa jälleen levy pituussuunnassa.
  6. Tee loput levyt samalla tavalla.
  7. Laita GN 1/1 - 65 vuoan pohjalle hieman kastiketta ja sitten lasagnerullat vieretysten sen päälle. Lisää loppu kastike ja juustoraaste.
  8. Kypsennä 150 asteessa n. 40 min. Anna vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 542 kcal
Proteiini 30,9 g
Hiilihydraatti 43,1 g
Rasva 25 g
Tyydyttynyt rasva 6,3 g
Ravintokuitu 9,2 g
Suola 2,1 g
Kalsium 141,7 mg
D-vitamiini 0,6 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 208 kcal
Proteiini 11,9 g
Hiilihydraatti 16,6 g
Rasva 9,6 g
Tyydyttynyt rasva 2,4 g
Ravintokuitu 3,5 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search