Lohi-punajuurikiusaus

Lohi-punajuurikiusaus

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
121 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,000 kg Food Service sipulikuutioita sulatettuna
2,500 kg Valio punajuurisuikaleita sulatettuna
1,500 kg Valio kirjolohisuikaleita sulatettuna
0,500 kg Valio AURA® murua
1,000 kg Valio Hyvä suomalainen Arki® Ruoka 13% laktoositon
  sormisuolaa
  mustapippuria myllystä
Päälle
0,010 kg Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
0,050 kg kuminaa
0,300 kg saaristolaisleipää hienonnettuna
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita kiusauksen kaikki aineet keskenään.

  • Kypsennä uunissa 175° C n 45 min tai kunnnes kiusaus on kypsynyt.

Päälle
  • Paahda ssaristolaisleipä Oivariini rasvassa. Mausta kuminalla.

  • Lisää paahdettu leipä valmiin kiusauksen päälle

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!