Lohi-punajuuripata

Lohi-punajuuripata

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
76 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,150 kg Food Service sipulikuutioita
0,500 kg kalalientä
0,001 kg maustepippuria
0,500 kg Valio punajuurisuikaleita
1,500 kg Valio perunakuutioita
0,300 kg Valio kirjolohisuikaleita
0,200 kg maustekurkkukuutioita
0,200 kg Valio smetanaa laktoositon
Pinnalle
  persiljaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Laita kalaliemi,sipuli, mausteet ja punajuurisuikaleet pataan. Hauduta noin 10 minuuttia.

  • Lisää perunakuutiot ja lohisuikaleet. Hauduta kypsäksi.

  • Lisää lopuksi maustekurkku ja smetana. Kiehauta. Lopuksi persiljaa päälle.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!