Lohi-punajuuripata

Valio Food Solutions

Lohi-punajuuripata

Ainekset10 annosta

0.150 kg
0.500 kg
kalalientä
0.001 kg
maustepippuria
0.500 kg
1.500 kg
0.300 kg
0.200 kg
maustekurkkukuutioita
0.200 kg

Pinnalle

0.000 kg
persiljaa

Ohje

  1. Laita kalaliemi,sipuli, mausteet ja punajuurisuikaleet pataan. Hauduta noin 10 minuuttia.
  2. Lisää perunakuutiot ja lohisuikaleet. Hauduta kypsäksi.
  3. Lisää lopuksi maustekurkku ja smetana. Kiehauta. Lopuksi persiljaa päälle.
kpl
g
3.0 kg
76 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
76 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
6 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
76 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
6 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›