Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Lohi-punajuuripata
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Lohi-punajuuripata
Lohi-punajuuripata
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
0.150 kg
FS sipulikuutioita
0.500 kg
kalalientä
0.001 kg
maustepippuria
0.500 kg
Valio punajuurisuikaleita
1.500 kg
Valio perunakuutioita
0.300 kg
Valio kirjolohisuikaleita
0.200 kg
maustekurkkukuutioita
0.200 kg
Valio smetanaa laktoositon
Pinnalle
0.000 kg
persiljaa
Ohje
Laita kalaliemi,sipuli, mausteet ja punajuurisuikaleet pataan. Hauduta noin 10 minuuttia.
Lisää perunakuutiot ja lohisuikaleet. Hauduta kypsäksi.
Lisää lopuksi maustekurkku ja smetana. Kiehauta. Lopuksi persiljaa päälle.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
3.0 kg
Laktoositon
86
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
FS sipulikuutio 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio punajuurisuikale 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio perunakuutio 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio kirjolohisuikale 5 kg (á 12 mm)
Valio smetana 2 kg laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
86 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
86 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›