Lohi-punajuuripestopasta

Lohi-punajuuripestopasta
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Lohi-punajuuripestopasta

Lohi-punajuuripestopasta

Ainekset10 annosta

Punajuuripesto

0.080 kg
pinjansiemeniä
0.400 kg
Valio punajuurisuikaleita
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
0.010 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.050 kg
0.050 kg
vaaleaa balsamietikkaa
0.040 kg
tuoretta basilikaa hienonnettuna
0.010 kg
suolaa
0.000 kg
rouhittua mustapippuria

Pasta

3.000 kg
vettä
0.000 kg
suolaa
0.500 kg
spagettia

Päälle

0.500 kg
0.150 kg
0.000 kg
tuoretta basilikaa
0.000 kg
pinjansiemeniä

Ohje

  1. Paahda pestoon ja pastan päälle tulevat pinjansiemenet kuivalla pannulla keskilämmöllä.
  2. Kuullota punajuuret ja sipulit Oivariini rasvassa.
  3. Lisää muut raaka-aineet kattilaan. Jätä pieni määrä pinjansiemeniä koristeeksi. Soseuta.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Lisää punajuuripesto valutetun pastan joukkoon. Sekoita. Annostele pasta.
  6. Lisää päälle lohi, AURA muru, basilika ja pinjansiemenet.
kpl
g
5.1 kg
82 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
82 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
82 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.