Lohi-rieskaset

Lohi-rieskaset
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Lohi-rieskaset

Lohi-rieskaset

Ainekset20 kpl

Pohja

0.340 kg
Valio GN-pizzapohjaa 340 g x 12 / 4,08 kg

Täyte

0.400 kg
0.600 kg
0.005 kg
valkopippuria
0.040 kg
hienonnettua tilliä
0.010 kg
liivatelehteä
0.050 kg
sitruunamehua
0.200 kg

Koristeluun

0.320 kg
keitettyä (10 min) kananmunaa
0.200 kg
0.000 kg
tilliä

Ohje

  1. Sulata Valio GN-pizzapohja. Hienonna lohi. Yhdistä siihen kermaviili, valkopippuri ja tilli. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.
  2. Purista liivatelehdet kuiviksi. Liuota liivatelehdet kiehuvaan sitruunamehuun ja sekoita kermaviili-kalaseokseen. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma.
  3. Levitä täyte pizzapohjalle. Anna hyytyä jääkaapissa peitettynä vähintään 4 t tai seuraavaan päivään.
  4. Leikkaa annospaloiksi (n. 5 x 5 cm). Nostele leivokset vadille ja koristele.
kpl
g
2.2 kg
176 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
176 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
176 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.