Siirry sisältöön
Lohi-voileipäkakku

Lohi-voileipäkakku

Lohi-voileipäkakku

Ainekset

Pohja

  • 0,500 kg tummaa vuokaleipäviipaletta

Kostutukseen

  • 0,900 kg kalalientä

Täyte

Pinnalle

Koristeluun

  • 0,300 kg
    Valio kylmäsavu kirjolohifileetä
    Suomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet…
    Valio kylmäsavu kirjolohifilee viipaloitu 400-600 g x n. 10 / 5 kg
  • 0 kg tuoretta tilliä

Ohje

  1. Kostuta leivät kalaliemellä.

Täyte

  1. Sekoita tuorejuuston joukkoon lohi, sitruunamehu ja mustapippuri.
  2. Kokoa voileipäkakku (yksi täyteväli) vuokaan. Anna vetäytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  3. Sekoita tuorejuusto ja kerma keskenään ja vaahdota ilmavaksi kuorrutteeksi.. Kuorruta voileipäkakut ja koristele.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2161 kcal
Proteiini 89,8 g
Hiilihydraatti 102,4 g
Rasva 149,7 g
Tyydyttynyt rasva 72,8 g
Ravintokuitu 6,9 g
Suola 12 g
Kalsium 186,3 mg
D-vitamiini 3,5 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 187 kcal
Proteiini 7,8 g
Hiilihydraatti 8,9 g
Rasva 12,9 g
Tyydyttynyt rasva 6,3 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • tuoretta tilliä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search