Lohi-voileipäkakku

Valio Food Solutions

Lohi-voileipäkakku

Ainekset3 kpl

Pohja

0.500 kg
tummaa vuokaleipäviipaletta

Kostutukseen

0.900 kg
kalalientä

Täyte

0.750 kg
0.500 kg
0.001 kg
mustapippuria
0.020 kg
sitruunamehua

Pinnalle

0.250 kg
0.250 kg

Koristeluun

0.300 kg
0.000 kg
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Kostuta leivät kalaliemellä.
  2. Täyte

  3. Sekoita tuorejuuston joukkoon lohi, sitruunamehu ja mustapippuri.
  4. Kokoa voileipäkakku ( yksi täyteväli) vuokaan. Anna vetäytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  5. Sekoita tuorejuusto ja kerma keskenään ja vaahdota ilmavaksi kuorrutteeksi.. Kuorruta voileipäkakut ja koristele.
kpl
g
3.5 kg
180 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
180 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
180 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.