Lohicombo

Lohicombo

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
228 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Graavilohi
0,450 kg Valio kirjolohifilee annospaloja
  mustapippuria myllystä
  sormisuolaa
  sokeria
Paneroitu lohi
0,450 kg Valio kirjolohifilee annospaloja
0,040 kg sinappia
0,200 kg ruissipsejä hienonnettuna
0,050 kg Valio Eila® voita
Kylmäsavulohi
0,240 kg Valio kylmäsavu kirjolohifileetä
Fenkolisalaatti
0,350 kg fenkolia
0,030 kg fariinisokeria
0,200 kg Maalahden limppua
0,100 kg Valio vapaan kanan keitettyä & kuorittua kananmunaa
Jogurttiremoulade
0,200 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
0,100 kg sinappista kurkkusalaattia
0,030 kg tuoretta tilliä
Tilliperuna
0,250 kg puikulaperunaa
0,050 kg lohen nahkaa
0,150 kg Valio Eila® voita
0,030 kg hienonnettua tilliä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Graavilohi
  • Mausta annospalat ja anna maustua yön yli jääkaapissa.

Paneroitu lohi
  • Leikkaa lohen nahka pois ja ota se talteen.

  • Leikkaa annospalat pituussuunnassa neljään osaan.

  • Sivele pintaan sinappi ja paneroi ruissipsimuruissa.

  • Paista voissa kypsäksi.

Fenkolisalaatti
  • Leikkaa fenkoli suikaleiksi.

  • Lisää pannulle sokeri ja anna sen sulaa. Lisää joukkoon fenkolit ja kypsennä.

  • Leikkaa limppu kuutioiksi ja halkaise kananmunat.

Jogurttiremoulade
  • Valuta jogurttia vähintään 1 h kylmiössä. Sekoita jogurtin joukkoon kurkkusalaatti ja hienonnettu tilli.

Tilliperuna
  • Paahda talteen otetut lohennahat rapeksi ja hienonna.

  • Keitä puikulaperuna kypsäksi.

  • Mausta kypsät perunat lohen nahka muruilla, voilla ja tillillä.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!