Lohicombo

Lohicombo
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Lohicombo

Ainekset12 annosta

Graavilohi

0.450 kg
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.000 kg
sormisuolaa
0.000 kg
sokeria

Paneroitu lohi

0.450 kg
0.040 kg
sinappia
0.200 kg
ruissipsejä hienonnettuna
0.050 kg

Kylmäsavulohi

0.240 kg

Fenkolisalaatti

0.350 kg
fenkolia
0.030 kg
fariinisokeria
0.200 kg
Maalahden limppua
0.100 kg
Valio vapaan kanan keitettyä & kuorittua kananmunaa

Jogurttiremoulade

0.200 kg
0.100 kg
sinappista kurkkusalaattia
0.030 kg
tuoretta tilliä

Tilliperuna

0.250 kg
puikulaperunaa
0.050 kg
lohen nahkaa
0.150 kg
0.030 kg
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Graavilohi

  2. Mausta annospalat ja anna maustua yön yli jääkaapissa.
  3. Paneroitu lohi

  4. Leikkaa lohen nahka pois ja ota se talteen.
  5. Leikkaa annospalat pituussuunnassa neljään osaan.
  6. Sivele pintaan sinappi ja paneroi ruissipsimuruissa.
  7. Paista voissa kypsäksi.
  8. Fenkolisalaatti

  9. Leikkaa fenkoli suikaleiksi.
  10. Lisää pannulle sokeri ja anna sen sulaa. Lisää joukkoon fenkolit ja kypsennä.
  11. Leikkaa limppu kuutioiksi ja halkaise kananmunat.
  12. Jogurttiremoulade

  13. Valuta jogurttia vähintään 1 h kylmiössä. Sekoita jogurtin joukkoon kurkkusalaatti ja hienonnettu tilli.
  14. Tilliperuna

  15. Paahda talteen otetut lohennahat rapeksi ja hienonna.
  16. Keitä puikulaperuna kypsäksi.
  17. Mausta kypsät perunat lohen nahka muruilla, voilla ja tillillä.
kpl
g
3.1 kg
228 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
228 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
228 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.