Lohijuustopiirakka

Lohijuustopiirakka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Lohijuustopiirakka

Lohijuustopiirakka

Ainekset13 kpl

Taikina

0.700 kg
vehnäjauhoja
0.300 kg
ruisjauhoja
0.015 kg
leivinjauhetta
1.000 kg
0.500 kg
0.300 kg
kananmunia
2.815 kg (13 kpl à 0.217 kg)

Täyte

1.950 kg
0.585 kg
pakaste parsakaalia
1.300 kg
0.130 kg
tuoretta tilliä
0.013 kg
mustapippurirouhetta
3.978 kg (13 kpl à 0.306 kg)

Munakerma

1.600 kg
1.600 kg
kananmunaa
3.200 kg (13 kpl à 0.246 kg)
9.993 kg (13 kpl à 0.769 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina. Sekoita vehnäjauhot, ruisjauhot, leivinjauhe ja voi murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon rahka ja munat. Kauli taikina 3x3 ilman lepoaikoja. Anna taikinan levätä kylmiössä vähintään kaksi tuntia.
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi ja vuoraa sillä Ø 23 cm:n Al-foliovuokat. Anna pohjien levätä vähintään tunti.
  3. Sulata kirjolohifileet. Levitä viipaleet pohjille. Ripottele pinnalle mustapippurirouhetta ja hienonnettua tilliä. Ripottele pinnalle pizzajuustoraastetta.
  4. Valmista munakerma. Sekoita kananmunien joukkoon ruokakerma.
  5. Kaada munakerma vuokiin täytteen päälle.
  6. Paista piiraat 200 asteisessa uunissa n. 30 min.
kpl
g
10.3 kg
242 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
242 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
242 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.