Lohijuustopiiras

Lohijuustopiiras
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Lohijuustopiiras

Lohijuustopiiras

Ainekset85 kpl

Taikina

0.700 kg
vehnäjauhoja
0.300 kg
ruisjauhoja
0.015 kg
leivinjauhetta
1.000 kg
0.500 kg
0.300 kg
kananmunia
2.815 kg (85 kpl à 0.033 kg)

Täyte

1.275 kg
0.375 kg
parsakaalia
0.850 kg
0.085 kg
tuoretta tilliä
0.008 kg
mustapippurirouhetta
2.593 kg (85 kpl à 0.031 kg)

Munakerma

1.000 kg
1.000 kg
kananmunaa
2.000 kg (85 kpl à 0.024 kg)
7.408 kg (85 kpl à 0.087 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina. Sekoita vehnäjauhot, ruisjauhot, leivinjauhe ja voi murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon rahka ja munat. Kauli taikina 3 x3 ilman lepoaikoja. Anna taikinan levätä kylmiössä vähintään kaksi tuntia.
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi ja vuoraa sillä Ø 7,5 cm:n Al-foliovuokat. Anna pohjien levätä vähintään tunti.
  3. Leikkaa kohmeinen kirjolohifile kuutioiksi. Levitä kuutiot pohjille. Ripottele pinnalle mustapippurirouhetta ja hienonnettua tilliä. Ripottele pinnalle pizzajuustoraastetta.
  4. Valmista munakerma. Sekoita kananmunien joukkoon ruokakerma.
  5. Kaada munakerma vuokiin täytteen päälle.
  6. Paista piiraat 200 asteisessa uunissa n. 15 min.
kpl
g
7.7 kg
265 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
265 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
265 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.