Lohikakku

Valio Food Solutions

Lohikakku

Ainekset16 annosta

Täyte

0.600 kg
0.010 kg
sitruunamelissaa hienonnettuna
0.150 kg
0.180 kg
0.002 kg
hienonnettua tilliä
0.045 kg
sitruunamehua
0.001 kg
valkopippuria
0.008 kg
sokeria

Pohja

0.600 kg
ruispaahtoleipää viipaleina
0.100 kg

Koristeluun

0.030 kg
tuoretta tilliä
0.100 kg

Ohje

  1. Lisää tuorejuuston joukkoon sitruunamelissa. Leikkaa sulatetut kylmäsavulohiviipaleet ja katkaravut pieniksi paloiksi. Lisää lohi, katkaravut ja tilli tuorejuustoseokseen. Mausta seos sitruunamehulla, valkopippurilla ja sokerilla.
  2. Leikkaa ruispaahtoviipaleista tarvittaessa reunat pois. Aseta 1/3 osaa viipaleista kakun pohjaksi tarjoiluastialle. Kostuta 1/3 osalla maitoa ja levitä pinnalle 1/3 osa täytteestä. Tee samalla tapaa kaksi seuraavaa kerrosta. Anna kakun vetäytyä kylmässä mielellään seuraavaan päivään. Koristele tuoreella tillillä ja katkaravuilla.
kpl
g
1.8 kg
215 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
215 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
215 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.