Lohimousset

Lohimousset
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Lohimousset

Ainekset20 annosta

0.400 kg

Mousse

0.010 kg
0.150 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.015 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.250 kg
0.500 kg
0.002 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.200 kg
0.004 kg
liivatelehti
0.010 kg
sitruunamehua

Koristeluun

0.000 kg
sitruunaa viipaleina
0.000 kg
tuoretta tilliä hienonnettuna

Ohje

  1. Hienonna ruisnapit monitoimikoneessa.
  2. Mousse

  3. Kuullota sipulit voissa. Jäähdytä.
  4. Hienonna lohi.
  5. Lisää kaikki muut moussen raaka-aineet pois lukien liivate ja sitruunamehu sipuleiden joukkoon.
  6. Liota liivatelehteä kylmässä vedessä n. 5 min. Kuumenna sitruunamehu ja lisää liivatelehti huvin puristettuna kuumaan mehuun.
  7. Lisää mehu ohuena nauhana massaan.
  8. Annostele tarjoiluastiaan leipämurujen päälle. Laita astiat kylmään. Koristele.
kpl
g
1.5 kg
266 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
266 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
266 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.