Mehevyytensä lohimureke saa tässä reseptissä ruokakermasta ja voista. Raikkaan aniksisen maun se saa fenkolilla maustetusta tomaattikastikkeesta. Tarjoile esimerkiksi riisin tai perunoiden kanssa.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Mehevyytensä lohimureke saa tässä reseptissä ruokakermasta ja voista. Raikkaan aniksisen maun se saa fenkolilla maustetusta tomaattikastikkeesta. Tarjoile esimerkiksi riisin tai perunoiden kanssa.
Lohimureke | |
---|---|
0.425 kg | pakastesipulikuutioita |
0.200 kg | |
0.300 kg | gluteenitonta korppujauhoa |
0.500 kg | |
0.300 kg | Valio kokomunamassaa |
2.500 kg | |
0.025 kg | suolaa |
Tomaatti-fenkolikastike | |
0.127 kg | pakastesipulikuutioita |
0.100 kg | |
0.010 kg | fenkolinsiemeniä |
0.300 kg | tomaattipyreetä |
0.140 kg | valkoviinietikkaa |
0.800 kg | tomaattimurskaa |
0.065 kg | kapriksia |
0.050 kg | tillinvarsia hienonnettuna |
0.000 kg | raastettua sitruunankuorta |
0.000 kg | suolaa |
0.000 kg | mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.