Lohimureke ja tomaattinen fenkolikastike

Valio Food Solutions

Lohimureke ja tomaattinen fenkolikastike

Mehevyytensä lohimureke saa tässä reseptissä ruokakermasta ja voista. Raikkaan aniksisen maun se saa fenkolilla maustetusta tomaattikastikkeesta. Tarjoile esimerkiksi riisin tai perunoiden kanssa.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset25 annosta

Lohimureke

0.500 kg
0.200 kg
0.300 kg
gluteenitonta korppujauhoa
0.500 kg
0.300 kg
Valio kokomunamassaa
2.500 kg
0.025 kg
suolaa

Tomaatti-fenkolikastike

0.150 kg
0.100 kg
0.010 kg
fenkolinsiemeniä
0.300 kg
tomaattipyreetä
0.140 kg
valkoviinietikkaa
0.800 kg
tomaattimurskaa
0.065 kg
kapriksia
0.050 kg
tillinvarsia hienonnettuna
0.000 kg
raastettua sitruunankuorta
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Lohimureke

  2. Hauduta sipulikuutioita voissa n. 15 min. Jäähdytä hetki ja lisää korppujauhot, ruokakerma ja kokomunamassa ja sekoita hyvin.
  3. Lisää sulatettu kirjolohimassa ja suola, sekoita tasaiseksi massaksi ja levitä voideltuun 1/1 GN-vuokaan. Paista 175 °C uunissa n. 25-30 min.
  4. Tomaatti-fenkolikastike

  5. Freesaa sipulit ja fenkolinsiemenet voissa. Lisää tomaattipyree ja etikka, kiehauta hetki. Lisää tomaattimurska ja hauduta n. 15-30 min.
  6. Mausta kapriksilla, hienonnetuilla tillinvarsilla, sitruunankuorella, suolalla ja mustapippurilla.
kpl
g
5.0 kg
175 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
175 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
175 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›