Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Lohimureke
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Lohimureke
Lohimureke
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
20 annosta
0.025 kg
Valio Eila® voita
0.500 kg
FS sipulikuutioita
0.500 kg
Valio perunasoseainesta
sulatettuna
1.500 kg
Valio kirjolohimassaa
0.089 kg
kananmunia
0.400 kg
Valio smetanaa laktoositon
0.018 kg
suolaa
0.002 kg
valkopippuria
0.250 kg
Valio AURA® murua
0.050 kg
hienonnettua tilliä
Ohje
Sulata voi GN 1/1-65 -astiassa ja kuullota siinä sipulit kiertoilmauunissa 175 asteessa.
Sekoita ainekset keskenään massaksi.
Levitä murekeseos kostutetuin käsin voideltuun GN 1/1-65 -astiaan.
Paina ruudutus pintaan esim. 4 x 8.
Paista yhdistelmäuunissa 175 asteessa n. 45 min.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
3.0 kg
Gluteeniton
Laktoositon
196
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio Eila® voi 500 g laktoositon
FS sipulikuutio 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio perunasoseaines 2 kg x 4 / 8 kg
Valio kirjolohimassa 2,5 kg x 4 / 10 kg
Valio smetana 2 kg laktoositon
Valio AURA® e1 kg murennettu sinihomejuusto
Ravintosisältö annoksessa
Energia
196 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
196 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›