Lohipalat

Lohipalat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Lohipalat

Ainekset32 annosta

Pohja

0.250 kg
0.210 kg
pakasteperunasoseaineksia
0.230 kg
täysjyvävehnäjauhoja
0.006 kg
suolaa
0.010 kg
hienonnettua tilliä

Täyte

0.700 kg
0.255 kg
pakaste purjoviipaleita
0.050 kg
0.006 kg
suolaa
0.003 kg
jauhettua mustapippuria
0.350 kg
0.500 kg
0.178 kg
kananmunia
0.020 kg
hienonnettua tilliä

tai hienonnettua ruohosipulia

Ohje

  1. Valmista pohja sekoittamalla aineet keskenään, perunasoseaines sulatettuna. Taputtele jauhotetuin käsin pohjataikina leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan.
  2. Kuullota purjoviipaleet Oivariini juoksevassa. Lisää kirjolohikuutiot ja kypsennä kunnes kala on melkein kypsynyt. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Levitä seos pohjan päälle.
  3. Ripottele pinnalle juustoraaste. Sekoita keskenään kevytkerma, munat ja tilli. Kaada seos päällimmäiseksi. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 25 min.
kpl
g
2.6 kg
229 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
229 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
229 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.