Lohipalat

Valio Food Solutions

Lohipalat

Ainekset32 annosta

Pohja

0.250 kg
0.300 kg
0.230 kg
täysjyvävehnäjauhoja
0.006 kg
suolaa
0.010 kg
hienonnettua tilliä

Täyte

0.700 kg
0.300 kg
0.050 kg
0.006 kg
suolaa
0.003 kg
jauhettua mustapippuria
0.350 kg
0.500 kg
0.178 kg
kananmunia
0.020 kg
hienonnettua tilliä

tai hienonnettua ruohosipulia

Ohje

  1. Valmista pohja sekoittamalla aineet keskenään, perunasoseaines sulatettuna. Taputtele jauhotetuin käsin pohjataikina leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan.
  2. Kuullota purjoviipaleet Oivariini juoksevassa. Lisää kirjolohikuutiot ja kypsennä kunnes kala on melkein kypsynyt. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Levitä seos pohjan päälle.
  3. Ripottele pinnalle juustoraaste. Sekoita keskenään kevytkerma, munat ja tilli. Kaada seos päällimmäiseksi. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 25 min.
kpl
g
2.6 kg
227 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
227 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
151 mg
D-vitamiini
2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
227 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
151 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›