Lohipastrami

Lohipastrami
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Lohipastrami

Lohipastrami

Ainekset8 annosta

1.200 kg
0.000 kg
gourmet-suolahiutaleita
0.000 kg

Ohje

  1. Leikkaa lohet "auki" perhosiksi.
  2. Aseta leikatut lohet limittäin "levyksi" talouskelmulle ja mausta suolalla.
  3. Kierrä tiukaksi rullaksi kelmuun ja laita jääkaappiin n. 2 tunniksi
  4. Avaa kelmu ja paista kauttaaltaan lohitankoa rasvassa kuumalla pannulla niin, että tanko saa kauniin ruskean sävyn.
  5. Rullaa taas lohi talouskelmuun ja anna vetäytyä kylmässä n. 2 tuntia.
  6. Valmiin pastraamin voit tarjoilla esim. leipänä Valio Pehmosämpylää, jonka välistä löytyy myös smetanaa, tuorejuustoa, bbq-kastiketta, Valio Kipparijuustoa, salaattia, punasipulia, tomaattia ja suolakurkkua. Lisäksi leivän kanssa sopii Valio ranskanperunat.
kpl
g
1.2 kg
203 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
203 kcal
Proteiini
19 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
203 kcal
Proteiini
19 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.