Siirry sisältöön
Lohipastrami

Lohipastrami

Lohipastrami

Ainekset


Ohje

  1. Leikkaa lohet "auki" perhosiksi.
  2. Aseta leikatut lohet limittäin "levyksi" talouskelmulle ja mausta suolalla.
  3. Kierrä tiukaksi rullaksi kelmuun ja laita jääkaappiin n. 2 tunniksi
  4. Avaa kelmu ja paista kauttaaltaan lohitankoa rasvassa kuumalla pannulla niin, että tanko saa kauniin ruskean sävyn.
  5. Rullaa taas lohi talouskelmuun ja anna vetäytyä kylmässä n. 2 tuntia.
  6. Valmiin pastraamin voit tarjoilla esim. leipänä Valio Pehmosämpylää, jonka välistä löytyy myös smetanaa, tuorejuustoa, bbq-kastiketta, Valio Kipparijuustoa, salaattia, punasipulia, tomaattia ja suolakurkkua. Lisäksi leivän kanssa sopii Valio ranskanperunat.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 305 kcal
Proteiini 28,5 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 21 g
Tyydyttynyt rasva 2,7 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,2 g
Kalsium 0 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 203 kcal
Proteiini 19 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 14 g
Tyydyttynyt rasva 1,8 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • gourmet-suolahiutaleita
  • Valio Oivariini® juoksevaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search