Lohipiirakka

Lohipiirakka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Lohipiirakka

Lohipiirakka

Ainekset7 kpl

Ruisvoitaikina

1.250 kg
0.020 kg
suolaa
0.025 kg
leivinjauhetta
1.000 kg
vehnäjauhoja
0.250 kg
ruisjauhoja
0.500 kg
vettä
3.045 kg (7 kpl à 0.435 kg)

Täyte

1.000 kg
0.060 kg
suolaa
1.250 kg
keitettyä riisiä
0.750 kg
kananmunia keitettynä
0.040 kg
hienonnettua tilliä
0.013 kg
sitruunapippuria
0.100 kg
kananmunia raakana
0.050 kg
sitruunamehua
0.250 kg
3.513 kg (7 kpl à 0.502 kg)
6.558 kg (7 kpl à 0.937 kg)

Ohje

  1. Valmista ruisvoitaikina: Sekoita voi, suola, leivinjauhe, ruisjauho ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon vesi. Kauli taikina 3 x 3 ilman lepoaikoja. Anna taikina levätä kylmiössä vähintään 1 tunti
  2. Valmista lohitäyte: Sekoita suola ja lohikuutiot. Anna suolautua kylmiössä seuraavaan päivään. Sekoita kypsän riisin joukkoon tilli, sitruunapippuri, raaka kananmuna, sitruunamehu ja tuorejuusto. Sekoita lopuksi varovasti joukkoon pilkotut kypsät kananmunat ja suolatut kirjolohikuutiot.
  3. Kauli ruisvoitaikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 15 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Pursota lohitäyte nauhojen keskelle. Voitele nauhojen reuna kananmunalla ja ummista siten, että sauma tulee alas keskelle. Leikkaa nauhat pellin mittaisiksi (55 cm) piirakoiksi. Aseta piirakat pelleille, tee pintaan suomukuvio ja voitele kananmunalla
  4. Anna piirakoiden levätä ennen paistoa 1 tunti kylmiössä. Paista 220 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Leikkaa piirakat haluamasi kokoisiksi paloiksi.
kpl
g
6.6 kg
296 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
296 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
296 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.