Lohipiirakka

Valio Food Solutions

Lohipiirakka

Ainekset8 annosta

Pohja

0.075 kg
0.100 kg
0.070 kg
vehnäjauhoja
0.001 kg
suolaa
0.001 kg
leivinjauhetta
0.012 kg
hienonnettua tilliä

Täyte

0.250 kg
0.001 kg
sitruunapippuria
0.150 kg
0.020 kg
0.200 kg
0.089 kg
kananmunia
0.200 kg
0.020 kg
perunajauhoja
0.040 kg

Ohje

  1. Sekoita pehmeän voin joukkoon pohjan ainekset. Anna jähmettyä kylmässä täytteen valmistamisen ajan.
  2. Hauduta purjoviipaleita hetki pannulla voissa. Painele taikina irtopohjavuokaan (Ø 26 cm) pohjalle ja reunoille. Levitä pohjalle puolet suikaloidusta kylmäsavulohesta, purjosta ja parsakaalista
  3. Sekoita munien joukkoon loput ainekset. Kaada puolet seoksesta vuokaan ja levitä loput täytteet. Kaada loppu munaseos päälle. Kypsennä kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 40 min. Peitä tarvittaessa
kpl
g
1.2 kg
197 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
197 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
49 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
197 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
49 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.