Lohipizza

Lohipizza
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Lohipizza

Ainekset70 kpl

Pohja

1.000 kg
vettä
0.040 kg
0.035 kg
suolaa
0.050 kg
hiivaa
0.150 kg
1.600 kg
vehnäjauhoja

Täytteet

1.050 kg
tomaattikastiketta
1.400 kg
1.400 kg
0.140 kg
lehtipinaattia
1.050 kg
0.014 kg
pippurisekoitusta

Ohje

  1. Vaivaa taikinan aineet taikinaksi. Anna taikinan levätä 20 minuuttia.
  2. Leivo taikinasta 40 g:n painoisia pullia. Anna pullien levätä 10 min. Kauli pullat 2:mm:n vahvuisiksi pyöreiksi pohjiksi. Laita pohjat voidelluille hampurilaissämpylä-pelleille.
  3. Nostata pohjat.
  4. Levitä pohjille pizzakastiketta. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Laita täytteet juustoraasteen päälle.
  5. Paista pizzat 320 asteisessa uunissa muutama minuutti, kunnes pizzat ovat saaneet kauniin värin.
kpl
g
7.9 kg
244 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
244 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
244 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.