Siirry sisältöön
Lohipullat

Lohipullat

Lohipullat

Ainekset

Lohipullat

Paistamiseen


Ohje

  1. Sekoita kananmunat, tuore leipä, crème fraîche ja mausteet kulhossa. Lisää lohimassa ja anna turvota n 30 min. Muotoile suuria lohipullia ja paista Oivariini rasvassa pannulla kunnes ovat kypsiä.


  2. Vuoden kokki 2012 Eero Vottonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 316 kcal
Proteiini 22,8 g
Hiilihydraatti 9,3 g
Rasva 20,6 g
Tyydyttynyt rasva 5,3 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 3,7 g
Kalsium 31,6 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 211 kcal
Proteiini 15,2 g
Hiilihydraatti 6,2 g
Rasva 13,8 g
Tyydyttynyt rasva 3,5 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 2,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search