Jäähtyvässä liemessä kypsennetty lohi on täydellinen rilleten raaka-aine. Mehevä lohirillette tarjotaan alkuruokana dijonkermakastikkeen kera. Rillette toimii loistavasti myös kylmän kalabuffetin ruokalajina.
Aimo yhteistyöresepti
Jäähtyvässä liemessä kypsennetty lohi on täydellinen rilleten raaka-aine. Mehevä lohirillette tarjotaan alkuruokana dijonkermakastikkeen kera. Rillette toimii loistavasti myös kylmän kalabuffetin ruokalajina.
Liemi | |
---|---|
1.000 kg | kalalientä |
0.030 kg | sitruunamehua |
0.020 kg | tuoretta tilliä , varsineen |
0.005 kg | mustapippuria myllystä |
1.000 kg | merilohifileetä |
Rillette | |
0.070 kg | majoneesia |
0.120 kg | |
0.010 kg | piparjuuritahnaa |
0.002 kg | suolaa |
0.002 kg | mustapippuria myllystä |
0.030 kg | ruohosipulia |
Dijonkerma | |
0.200 kg | |
0.100 kg | |
0.020 kg | Dijon-sinappia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.