Lohirillette & dijonkerma

Lohirillette & dijonkerma
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Lohirillette & dijonkerma

Lohirillette & dijonkerma

Jäähtyvässä liemessä kypsennetty lohi on täydellinen rilleten raaka-aine. Mehevä lohirillette tarjotaan alkuruokana dijonkermakastikkeen kera. Rillette toimii loistavasti myös kylmän kalabuffetin ruokalajina.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

Liemi

1.000 kg
kalalientä
0.030 kg
sitruunamehua
0.020 kg
tuoretta tilliä , varsineen
0.005 kg
mustapippuria myllystä
1.000 kg
merilohifileetä

Rillette

0.070 kg
majoneesia
0.120 kg
0.010 kg
piparjuuritahnaa
0.002 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippuria myllystä
0.030 kg
ruohosipulia

Dijonkerma

0.200 kg
0.100 kg
0.020 kg
Dijon-sinappia

Ohje

  1. Liemi

  2. Kiehauta liemen ainekset ja lisää kala kuumaan liemeen. Älä keitä vaan anna kalan kypsyä pehmeäksi jäähtyvässä liemessä.
  3. Rillette

  4. Riko kalan rakenne rikki. Vaahdota ranskankerma. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi (säästä 1/3 ruohosipulista viimeistelyyn). Lusikoi rillette annosvuokiin tai maljoihin. Ripottele pinnalle ruohosipulia.
  5. Dijonkerma

  6. Kiehauta kerma ja lisää joukkoon smetana ja dijon.
kpl
g
1.5 kg
132 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
132 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
132 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.