Lohirullat

Lohirullat
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Lohirullat

Ainekset20 annosta

0.700 kg
0.400 kg
0.150 kg
0.250 kg
0.010 kg
limemehua
0.020 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Lisäksi

0.280 kg
0.000 kg
tuoretta tilliä hienonnettuna
0.000 kg
limettiä lohkoina

Ohje

  1. Sulata lohi. Valmistele kaksi identtistä rullaa. .
  2. Asettele viipaleet limittäin 30cm x 15cm kokoiseksi levyksi kelmulle
  3. Sekoita täytteen aineet keskenään ja levitä se lohien päälle.
  4. Kääri tiukaksi rullaksi. Voit kääriä rullat vielä folioon, jolloin rullista tulee tiiviin kauniita. Anna vetäytyä yön yli.
  5. Laita rullat jäähtymään pakkaseen yhdeksi tunniksi.
  6. Paahda ja hienonna ruiskiekot.
  7. Leikkaa rullat annoskiekoiksi lisää ruismurut päälle. Koristele tillillä ja limetillä.
kpl
g
1.5 kg
195 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
195 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
195 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.