Lohisalaatti piparjuurikastikkeella

Lohisalaatti piparjuurikastikkeella
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Lohisalaatti piparjuurikastikkeella

Lohisalaatti piparjuurikastikkeella

Raikas lohisalaatti vitriiniin ja noutopöytään.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

2.500 kg
0.018 kg
suolaa
0.010 kg
0.020 kg
0.010 kg
sitruunapippuria (sis. suolaa)
1.500 kg

Piparjuurikastike

0.300 kg
0.040 kg
piparjuuritahnaa
0.006 kg
suolaa

Lisäksi

0.500 kg
jääsalaattia
0.425 kg
friseesalaattia
0.000 kg

Ohje

  1. Höyrytä kasviksia n. 3 min. Jäähdytä ja valuta hyvin, mausta suolalla.
  2. Sulata ja valuta lohikuutiot ja mausta pippurilla.
  3. Kuullota valkosipulit Oivariini rasvassa. Lisää sekaan lohikuutiot. Paista kypsäksi.
  4. Lisää lopuksi joukkoon kasvikset. Jäähdytä.
  5. Yhdistä ruokajogurtti ja piparjuuritahna ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Lisää salaatin sekaan. Anna salaatin maustua kylmässä mielellään pari tuntia.
  6. Tarjoile salaattipediltä Valio Rouhepalojen kanssa.
kpl
g
1.6 kg
88 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
88 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
88 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.