Lohismørrebrødit

Lohismørrebrødit
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Lohismørrebrødit

Lohismørrebrødit

Smörrebrödit sopivat joululautaselle, sellaisenaan menun alkuruoaksi tai osaksi noutopöytää. Smörrebrödeihin voi hyödyntää monipuolisesti erilaisia joulupöydän kaloja ja täytteitä.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

0.400 kg
0.200 kg
0.040 kg
hienonnettua tilliä
0.002 kg
mustapippuria myllystä
0.050 kg
sitruunamehua
0.250 kg
täysjyväpaahtoleipää

Viimeistelyyn

0.089 kg
keitettyjä kananmunia
0.200 kg
0.085 kg
marinoitua punasipulia

Ohje

  1. Täyte

  2. Hienonna kylmäsavulohi. Sekoita joukkoon kermaviili, hienonnettu tilli, mustapippuri ja sitruunamehu.
  3. Leivät

  4. Paahda leivät 200 °C asteisessa uunissa n. 5 min, tai kuumalla pannulla rapeaksi.
  5. Kokoaminen

  6. Levitä täyte leiville. Lisää päälle kylmäsavulohisiivut. Koristele smörrebrödit kananmunan siivulla ja marinoidulla punasipulilla.
kpl
g
1.3 kg
161 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
161 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
161 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.