Lohivoileipäkakku

Valio Food Solutions

Lohivoileipäkakku

Lohivoileipäkakku

Ainekset3 kpl

Pohja

0.600 kg
sekaleipää
0.600 kg (3 kpl à 0.200 kg)

Kostutukseen

0.450 kg
kalalientä
0.450 kg (3 kpl à 0.150 kg)

Täyte

0.800 kg
0.800 kg
0.450 kg
0.015 kg
sitruunapippuria
0.025 kg
hienonnettua tilliä
0.120 kg
sitruunamehua
0.030 kg
sinappia
0.040 kg
liivatelehteä
0.160 kg
vettä
2.440 kg (3 kpl à 0.813 kg)

Pinnalle

0.300 kg
0.300 kg
0.600 kg (3 kpl à 0.200 kg)

Koristeluun

0.300 kg
0.035 kg
sitruunaa
0.090 kg
mätiä
0.036 kg
tuoretta tilliä
0.461 kg (3 kpl à 0.154 kg)
4.551 kg (3 kpl à 1.517 kg)

Ohje

  1. Leikkaa leivät 1,5 cm:n vahvuisiksi, Ø 20 cm:n kokoisiksi pohjiksi. Kostuta pohjat kalaliemellä
  2. Valmista täyte: Sekoita täytteen aineet hienonnetun kylmäsavulohen joukkoon. Sekoita kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet massan joukkoon
  3. Aseta voileipäkakkupohja kakkurenkaan pohjalle. Laita täytettä kerros pohjan päälle ja laita toinen pohja täytteen päälle. Laita täytettä kerros ja päällimmäiseksi pohja. Anna kakkujen hyytyä kylmiössä kaksi tuntia
  4. Valmista kuorrutuskreemi vaahdottamalla Koskenlaskijajuusto ja voi ilmavaksi vaahdoksi. Kuorruta kakut ja koristele lohisiivuilla, sitruunaviipaleilla, mädillä ja tillillä.
kpl
g
4.6 kg
225 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
225 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
225 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›