Lohiwrap

Lohiwrap
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Lohiwrap

Ainekset1 annos

Pohja

0.340 kg
Valio GN -pizzapohjaa
0.340 kg (1 kpl à 0.340 kg)

Tuorejuustotäyte

0.075 kg
0.075 kg
0.002 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria
0.153 kg (1 kpl à 0.153 kg)

Väliin

0.100 kg
0.060 kg
jäävuorisalaattia
0.058 kg
tomaattia
0.046 kg
tuoretta kurkkua
0.264 kg (1 kpl à 0.264 kg)
0.757 kg (1 kpl à 0.757 kg)

Ohje

  1. Valmista tuorejuustoseos sekoittamalla aineet yhteen
  2. Sulata pizzapohja. Levitä kerros tuorejuustoseosta noin pohjan puoleen väliin. Laita rouheeksi silputtu lohi seoksen päälle. Levitä lopulle pohjalle salaatti, tomaattilohkot ja kurkkuviipaleet. Rullaa pohja.
  3. Leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi
kpl
g
0.8 kg
168 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
168 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
168 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.