Lumipallova

Lumipallova
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Lumipallova

Ainekset10 annosta

0.120 kg
valkuaista
0.212 kg
sokeria
0.009 kg
vaniljasokeria
0.005 kg
valkoviinietikkaa
0.006 kg
maissitärkkelystä (Maizena)

Täyte

0.300 kg
0.200 kg
0.005 kg
jauhettua kanelia
0.002 kg
jauhettua inkivääriä
0.005 kg
vaniljasokeria
0.080 kg
kahvilikööriä
0.030 kg
tummaa siirappia

Lisäksi

0.430 kg
0.100 kg

Ohje

  1. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri pienissä erissä, vatkaa koko ajan. Kun seos on kiiltävää, lisää vaniljasokeri ja viinietikka. Sihtaa joukkoon maissitärkkelys. Sekoita.
  2. Pursota marenkivaahto puolipalloiksi leivinpaperilla päällystetylle pellille
  3. Paista uuniissa 90° C noin 1 1/2 tuntia tai kunnes marenki on päältä rapeaa ja sisältä pehmeän vaahtomaista. Anna jäähtyä.
  4. Täyte

  5. Vatkaa kerma ja rahka vaahdoksi. Mausta.
  6. Kostuta vetopohja maidolla ja lisää päälle täyte.
  7. Lisää lopuksi marenki.
kpl
g
1.0 kg
261 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
261 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
261 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.