Lusikkaleivät

Valio Food Solutions

Lusikkaleivät

Ainekset1 annos

Massa

1.000 kg
1.000 kg
sokeria
0.085 kg
ruokasoodaa
1.500 kg
vehnäjauhoja
3.585 kg (1 kpl á 3.585 kg)

Täyte

0.600 kg
0.600 kg (1 kpl á 0.600 kg)

Pinnalle

0.300 kg
sokeria
0.300 kg (1 kpl á 0.300 kg)
4.485 kg (1 kpl á 4.485 kg)

Ohje

  1. Ruskista voi kevyesti. Anna voin jäähtyä (ei kiinteäksi). Sekoita voin joukkoon sokeri ja jauhot, joihin on sekoitettu sooda. Ota taikinasta paloja teelusikkaa apuna käyttäen. Aseta palat pellille tasainen puoli alaspäin.
  2. Paista leivät 180 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi
  3. Täytä leivät omenamarmeladilla ja sokeroi pinta.
kpl
g
4.5 kg
432 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
432 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
61 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
7 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
432 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
61 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
7 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.