Luumu frangipane ja kanelimoussea

Valio Food Solutions

Luumu frangipane ja kanelimoussea

Ainekset4 annosta

Frangipane

0.100 kg
0.100 kg
tomusokeria
0.100 kg
mantelijauhetta
0.089 kg
kananmunia
0.020 kg
vehnäjauhoja
0.000 kg
luumuhilloa

Kanelimousse

0.100 kg
0.090 kg
0.040 kg
tomusokeria
0.010 kg
kanelia

Ohje

  1. Laita huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri yleiskoneeseen ja anna vatkautua vaahdoksi.
  2. Lisää joukkoon vuorotellen kananmunat ja mantelijauhe.
  3. Lopuksi lisää vehnäjauhot joukkoon niin, että ne vain sekoittuvat.
  4. Laita taikinaa yksittäisiin muotteihin ja pursota päälle hilloa.
  5. Paista 190 asteessa uunissa n. 10–15 min tai kunnes kypsiä.
  6. Anna frangipanejen hetken jäähtyä ja ripottele vielä tomusokeria päälle ennen tarjoilua.
  7. Yhdistä kaikki moussen aineet kulhossa ja vatkaa pallovatkaimella vaahdoksi.
  8. ** Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
kpl
g
0.7 kg
433 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
433 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
34 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
70 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
433 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
34 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
70 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›