Luumu-puolukkakakku

Valio Food Solutions

Luumu-puolukkakakku

Ainekset20 kpl

3.900 kg
vehnäjauhoja
2.000 kg
sokeria
0.025 kg
inkivääriä
0.035 kg
kardemummaa
0.040 kg
neilikkaa
0.140 kg
ruokasoodaa
1.400 kg
0.700 kg
3.000 kg
2.100 kg
13.340 kg (20 kpl á 0.667 kg)
13.340 kg (20 kpl á 0.667 kg)

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita joukkoon sulatettu voi, luumumarmeladi, puolukat ja piimä.
  2. Levitä taikina leivinpaperin päälle kahteen reunalliseen uunipannuun
  3. Paista 175 asteisessa uunissa noin 1 tunti 20 minuuttia.
  4. Kumoa ja anna kakun jäähtyä. Leikkaa kakku suorakaiteen muotoisiksi paloiksi 2 x 5. Laita palat 210 mm:n VOILLA LEIVOTTU- alustoille
kpl
g
13.3 kg
316 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
316 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
316 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.