Luumu-vaniljapitko

Valio Food Solutions

Luumu-vaniljapitko

Ainekset15 kpl

Pullataikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.140 kg (15 kpl à 0.343 kg)

Täyte

0.900 kg
0.900 kg (15 kpl à 0.060 kg)

Täyte

0.900 kg
0.900 kg (15 kpl à 0.060 kg)

Pinnalle

0.075 kg
mantelilastuja
0.075 kg (15 kpl à 0.005 kg)
7.015 kg (15 kpl à 0.468 kg)

Ohje

  1. Valmiste pullataikina. Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli pullataikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  3. Pursota nauhoille vanijakreemitäytettä ja luumunarmeladia rinnakkain nauhoiksi. Taita nauhat kolmeen osaan siten, että sauma tulee alas keskelle.
  4. Leikkaa nauhat 23 cm:n pituisiksi pitkoiksi. Laita pitkot Al-foliovuokiin. Leikkaa pintaan saksilla kuvio. Nostata pitkot.
  5. Voitele pitkot kananmunalla ja ripottele pinnalle mantelilastuja.
  6. Paista pitkot 200 asteisessa uunissa noin 16 minuuttia.
kpl
g
6.8 kg
285 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
285 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
285 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›