Luumucrumble

Luumucrumble
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Luumucrumble

Luumucrumble

Joulun jälkiruokapöydän herkullinen paistos syntyy mehevistä luumuista. Tämä resepti on osa Valio Aimo Joulu 2022 -kokonaisuutta. Reseptin on kehittänyt Pipsa Hurmerinta.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

0.340 kg
vehnäjauhoja
0.260 kg
fariinisokeria
0.004 kg
suolaa
0.001 kg
jauhettua inkivääriä
0.300 kg
0.001 kg
neilikkaa jauhettuna
0.552 kg
tuoreita luumuja , kivettöminä ja lohkoina

Ohje

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  2. Sekoita vehnäjauhot, sokeri, suola ja inkivääri kulhossa ja nypi pehmeä voi niiden sekaan.
  3. Jatka nyppimistä, kunnes taikina muistuttaa hiekkaa, mutta jätä joukkoon muutamia herneen kokoisia voipaloja. Laita taikina jääkaappiin odottamaan paistamista.
  4. Lado luumulohkot ison tai annoskokoisten uunivuokien pohjalle. Ripottele neilikka luumujen päälle.
  5. Ota taikina jääkaapista ja ripottele se luumujen päälle. Painele taikinaa myös luumulohkojen väliin.
  6. Paista crumbleja uunissa noin puoli tuntia tai kunnes päällinen on kauniin ruskea.
  7. Tarjoile vaniljakastikkeen, ranskankerman tai jäätelön kanssa.
kpl
g
1.2 kg
322 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
322 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
322 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.