Joulun jälkiruokapöydän herkullinen paistos syntyy mehevistä luumuista. Tämä resepti on osa Valio Aimo Joulu 2022 -kokonaisuutta. Reseptin on kehittänyt Pipsa Hurmerinta.
Aimo yhteistyöresepti
Joulun jälkiruokapöydän herkullinen paistos syntyy mehevistä luumuista. Tämä resepti on osa Valio Aimo Joulu 2022 -kokonaisuutta. Reseptin on kehittänyt Pipsa Hurmerinta.
0.340 kg | vehnäjauhoja |
0.260 kg | fariinisokeria |
0.004 kg | suolaa |
0.001 kg | jauhettua inkivääriä |
0.300 kg | |
0.001 kg | neilikkaa jauhettuna |
0.552 kg | tuoreita luumuja , kivettöminä ja lohkoina |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.