Luumuinen juustokakku

Valio Food Solutions

Luumuinen juustokakku

Ainekset16 annosta

Pohja

0.200 kg
0.100 kg
sokeria
0.089 kg
kananmunaa
0.360 kg
vehnäjauhoja
0.002 kg
leivinjauhetta

Täyte

0.800 kg
0.010 kg
sitruunamehua
0.100 kg
sokeria
0.005 kg
vaniljasokeria
0.100 kg
perunajauhoja
0.267 kg
kananmunaa
0.300 kg

Ohje

  1. Peitä 27 cm Ø irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja voitele reunat.
  2. Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita joukkoon munat ja kuiva-aineet.
  3. Levitä taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Laita kylmään.
  4. Sekoita tuorejuuston joukkoon kaikki aineet (paitsi marmeladi), kananmunat yksitellen viimeiseksi massaa kokoajan vatkaten.
  5. Kaada täyte vuokaan.
  6. Pursota marmeladista täpliä massaan.
  7. Paista 170 asteessa n. 1 h. Peitä pinta leivinpaperilla kun kakku on saanut kauniin värin.
  8. Jäähdytä ja irroita kakku kylmänä.
0
306 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
306 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
21 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
306 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
21 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›