Luumukakku

Luumukakku
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Luumukakku

Maukas ja helppo valmisteinen maustekakku jonka voi valmistaa myös GN-vuoassa suuremmille asiakasmäärille.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset25 palaa

0.520 kg
vehnäjauhoja
0.400 kg
sokeria
0.016 kg
vaniljasokeria
0.002 kg
kardemummaa
0.020 kg
ruokasoodaa
0.400 kg
0.250 kg
0.400 kg

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata voi. Sekoita voisulaan luumumarmeladi ja kermaviili. Yhdistä seos kuiviin aineisiin. Kaada taikina voilla voideltuun ja korppujauhotettuun 1/2 65mm GN-vuokaan.
  2. Paista 175 asteessa noin 55 minuuttia. Peitä tarvittaessa leivinpaperilla paiston loppuvaiheessa, jotta pinta ei tummu liikaa. Anna kakun jäähtyä hetki ennen kumoamista.
Vinkki

Vinkki

Kakku on parhaimmillaan 1 - 2 pv valmistuksen jälkeen. Sen voi myös pakastaa
kpl
g
2.0 kg
373 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
373 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
373 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.