Luumupitko

Luumupitko
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Luumupitko

Ainekset21 kpl

Voitaikina

1.400 kg
vettä
0.030 kg
suolaa
2.000 kg
vehnäjauhoja
2.000 kg
5.430 kg (21 kpl à 0.259 kg)

Pinnalle

1.470 kg
1.470 kg (21 kpl à 0.070 kg)
6.900 kg (21 kpl à 0.329 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen suola ja jauhot. Älä vaivaa
  2. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x4
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 3 minuuttia
  4. Kauli taikina 2x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä vähintään kaksi tuntia, mieluiten seuraavaan päivään
  5. Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 15 x 32 cm:n paloiksi. Leikkaa 2 cm:n levyiset viillot nauhojen pitkille sivuille. Taita muodostuneet kaistaleet nauhan keskelle samalla kääntäen 180°.
  6. Anna pitkojen levätä 1 tunti. Pursota pitkojen pinnalle luumumarmeladia. Paista pitkot 220°C:ssa uunissa noin 15 min.
kpl
g
6.7 kg
362 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
362 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
362 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.