Luumusarvi

Valio Food Solutions

Luumusarvi

Ainekset13 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.115 kg (13 kpl á 0.393 kg)

Täyte

1.300 kg
1.300 kg (13 kpl á 0.100 kg)

Vaniljakreemi

0.200 kg
0.640 kg
vettä
0.840 kg (13 kpl á 0.065 kg)

Pinnalle

0.325 kg
pomadaa
0.325 kg (13 kpl á 0.025 kg)
7.580 kg (13 kpl á 0.583 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  3. Levitä nauhoille tasainen kerros luumumarmeladia sekä vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehtyä vaniljakreemiä. Rullaa nauhat.
  4. Leikkaa nauhat 25 cm:n pituisiksi paloiksi. Aseta palat sarven muotoon pelleille. Ummista päät ja leikkaa saksilla kuviot sarvien pintaan. Nostata sarvet.
  5. Voitele nousseet sarvet kananmunalla ja paista 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  6. Koristele sarvet pomadalla.
kpl
g
7.3 kg
268 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
268 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
268 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.