Maalaispatee ja vadelmavinegretteä

Maalaispatee ja vadelmavinegretteä
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Maalaispatee ja vadelmavinegretteä

Maalaispatee ja vadelmavinegretteä

Ainekset1 patee

0.020 kg
0.127 kg
pakastesipulikuutioita
0.500 kg
riistarouhetta
0.200 kg
naudan maksaa
0.080 kg
vaaleaa leipää
0.200 kg
0.106 kg
kananmunaa
0.030 kg
sitruunamehua
0.050 kg
siirappia
0.010 kg
hienonnettua timjamia
0.005 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.017 kg
hienonnettua persiljaa

Vinegrette

1.000 kg
Valio Hehku juomaa
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.010 kg
tuoretta rosmariinia
0.300 kg
0.050 kg
rypsiöljyä

Lisäksi

0.000 kg

Ohje

  1. Kuullota sipuli ja riistarouhe Oivarini rasvassa pannulla.
  2. Laita kaikki muut aineet monitoimikoneen kulhoon. Jauha tasaiseksi.
  3. Vuoraa n. 1 1/2 litran vetoinen, pitkä leipä- tai pateevuoka leivinpaperilla. Voitele paperi. Kaada massa vuokaan.
  4. Kypsennä 175 asteessa n. 1 tunti uunissa vesihauteessa, tai kunnes patee on kiinteää. Jäähdytä vuoassaan seuraavaan päivään ja kumoa.
  5. Vinegrette

  6. Mittaa kaikki aineet kattilaan paitsi öljy.
  7. Keitä niin, että seosta on jäljellän. puolet. Jäähdytä ja siivilöi.
  8. Sekoita öljy joukkoon.
  9. Tarjoa ruisleivän kanssa.
kpl
g
3.3 kg
126 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
126 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
126 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.