Maalaispatee ja vadelmavinegretteä

Maalaispatee ja vadelmavinegretteä

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
124 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,020 kg Valio Oivariini® juoksevaa
0,150 kg Food Service sipulikuutioita
0,500 kg riistarouhetta
0,200 kg naudan maksaa
0,080 kg vaaleaa leipää
0,200 kg Valio suurtalous kuohukermaa laktoositon
0,106 kg kananmunaa
0,030 kg sitruunamehua
0,050 kg siirappia
0,010 kg hienonnettua timjamia
0,005 kg sormisuolaa
  mustapippuria myllystä
0,017 kg hienonnettua persiljaa
Vinegrette
1,000 kg Valio Hehkua
0,200 kg Food Service sipulikuutioita
0,010 kg tuoretta rosmariinia
0,300 kg Food Service vadelmarouhetta
0,050 kg rypsiöljyä
Lisäksi
  Valio ruisleipää viipaloitu paahdettuna
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kuullota sipuli ja riistarouhe Oivarini rasvassa pannulla.

  • Laita kaikki muut aineet monitoimikoneen kulhoon. Jauha tasaiseksi.

  • Vuoraa n. 1 1/2 litran vetoinen, pitkä leipä- tai pateevuoka leivinpaperilla. Voitele paperi. Kaada massa vuokaan.

  • Kypsennä 175 asteessa n. 1 tunti uunissa vesihauteessa, tai kunnes patee on kiinteää. Jäähdytä vuoassaan seuraavaan päivään ja kumoa.

Vinegrette
  • Mittaa kaikki aineet kattilaan paitsi öljy.

  • Keitä niin, että seosta on jäljellän. puolet. Jäähdytä ja siivilöi.

  • Sekoita öljy joukkoon.

  • Tarjoa ruisleivän kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
patee
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!