Mac & Cheese

Mac & Cheese

FoodService
Ammattikeittiö - Vähälaktoosinen
239 kcal / 100g
Tämä todellinen Amerikan legenda saa makua cheddarista, pehmeyttä mozzarella-fontalista ja savuisuutta Kippari®-juustosta.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,100 kg Valio Eila® voita
0,100 kg vehnäjauhoja
1,500 kg sarvimakaronia
2,000 kg Valio Eila® maitojuomaa
0,500 kg Valio Koskenlaskija® Ruokaa cheddar
1,000 kg Valio mozzarella-fontaljuustoraastetta
0,900 kg Valio Kippari® juustoviipaleita
0,200 kg juustonachoja
  savusuolaa
  mustapippuria myllystä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kypsennä vehnäjauho voissa ja lisää lämmitetty maitojuoma rouxin sekaan koko ajan sekoittaen.

  • Lisää juustot ja sekoita tasaiseksi. Mausta savusuolalla ja mustapippurilla.

  • Voitele 1/1 GN-vuoka, lisää esikeitetyt makaronit ja juustokastike. Murskaa pinnalle juustonachoja ja paista 185 °C uunissa n. 15-20 minuuttia.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!