Mac & Cheese

Valio Food Solutions

Mac & Cheese

Tämä todellinen Amerikan legenda saa makua cheddarista, pehmeyttä mozzarella-fontalista ja savuisuutta Kippari®-juustosta.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset40 annosta

0.100 kg
0.100 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
sarvimakaronia
2.000 kg
0.500 kg
1.000 kg
0.900 kg
0.200 kg
juustonachoja
0.000 kg
savusuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kypsennä vehnäjauho voissa ja lisää lämmitetty maitojuoma rouxin sekaan koko ajan sekoittaen.
  2. Lisää juustot ja sekoita tasaiseksi. Mausta savusuolalla ja mustapippurilla.
  3. Voitele 1/1 GN-vuoka, lisää esikeitetyt makaronit ja juustokastike. Murskaa pinnalle juustonachoja ja paista 185 °C uunissa n. 15-20 minuuttia.
kpl
g
7.0 kg
239 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
239 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
289 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
239 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
289 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›