Macarons leivokset

Macarons leivokset
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Macarons leivokset

Macarons leivokset

Valmiilla macarons pohjilla onnistut aina. Käyttämällä Valio täytteitä on leivoksien valmistus helppoa ja vaivatonta. Makuvaihtoehtoja löytyy runsaasti.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset200 kpl

Valmiit macarons pohjat

0.000 kg
FS macarons pohjat
0.000 kg (200 kpl à 0.000 kg)

tai valmista itse macaronspohjat

1.000 kg
mantelijauhetta
1.000 kg
tomusokeria
0.400 kg
valkuaisia
0.001 kg
elintarvikeväriä
1.000 kg
sokeria
0.200 kg
vettä
0.400 kg
valkuaisia
4.001 kg (200 kpl à 0.020 kg)

Valmiit Valio täytteet

0.000 kg
0.000 kg
0.000 kg
0.000 kg
0.000 kg (200 kpl à 0.000 kg)

tai valmista itse canasch täyte

0.174 kg
hedelmäsosetta
0.800 kg
valkosuklaata
0.110 kg
0.300 kg
1.384 kg (200 kpl à 0.007 kg)
5.385 kg (200 kpl à 0.027 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Sekoita lapavatkaimmella jauhettu manteli, tomusokeri, valkuaiset ja keltainenväri. Anna tekeytyä noin 15 minuuttia.
  3. Valmista italianmarenki: Mittaa valkuaiset vispauspataan. Kiehauta sokeri ja vesi 120 asteeseen ja lisää valkuaisvaahtoon koneen käydessä. Vatkaa kuohkeaksi.
  4. Lisää manteliseokseen kahdessa erässä käsin sekoittaen. Pursota massa ø2,5 cm:n pohjiksi ja anna kuivahtaa hetki.
  5. Paista 150-160 asteessa noin 15 minuuttia.
  6. Täyte

  7. Sulata valkosuklaa. Lisää pehmeä voi
  8. Yhdistä créme fraiche ja mangosose. Lämmitä 40°C:n. Lisää suklaa-voi seokseen.
  9. Valmista emulsioksi sauvasekoittimella.
  10. Kokoaminen

  11. Täytä jäähtyneet pohjat canash-täytteellä ja anna kovettua kylmässä.
Vinkki

Vinkki

Voit helpottaa työtä ja käyttää valmiita pohjia ja valmiita Valio täytteitä.
0
384 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
384 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
384 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.