Maissileipä

Maissileipä

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
216 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,000 kg Valio Hyvä suomalainen Arki® Ruoka 13% laktoositon
0,060 kg Valio Eila® voita
0,015 kg suolaa
0,030 kg sokeria
0,350 kg maissijauhoja
Lisäksi
0,005 kg ruokasoodaa
0,178 kg kananmunaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita ruokakerma, voi, suola ja sokeri kattilassa.Kuumenna ja lisää jauhot. Keitä miedolla lämmöllä n. 20 min. väliä sekoittaen. Jäähdytä haaleaksi.

  • Lisää haaleaan taikinaan sooda ja munat. Sekoita tasaiseksi.

  • Kaada taikina vuokaan.

  • Paista 175 °C 35-40 minuuttia.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
Leipä
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!