Makea omena-rahkariisipiirakka

Makea omena-rahkariisipiirakka
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Makea omena-rahkariisipiirakka

Makea omena-rahkariisipiirakka

Rapea ruiskuori ja mehevä riisipuuro suorastaan huutavat kavereikseen omenaa, kanelia ja kermaista vaahtoa. Tämä herkku vie kielen mennessään kahvitarjoiluissa ja vitriinitarjottavana.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ohje

  1. Paista voisulalla ja sokerilla vuoratut riisipiirakat kypsiksi 200 °C uunissa, n. 15-20 min.
  2. Voitele jäähdytetyt piirakat omenapala-kanelitäytteellä.
  3. Sekoita rahka, kerma ja sokeri vaahdoksi ja pursota piirakoiden päälle.
kpl
g
1.8 kg
223 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
223 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
223 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.