Makea omena-rahkariisipiirakka

Makea omena-rahkariisipiirakka

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
220 kcal / 100g
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Paista voisulalla ja sokerilla vuoratut riisipiirakat kypsiksi 200 °C uunissa, n. 15-20 min.

  • Voitele jäähdytetyt piirakat omenapala-kanelitäytteellä.

  • Sekoita rahka, kerma ja sokeri vaahdoksi ja pursota piirakoiden päälle.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!